E-learn

Waarom e-learn? Met e-learn leer je in je eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt. Bij de e-learns van Prevaris ligt de nadruk op de verplichte lesstof. Maar wil je verdieping of wil je juist onderwerpen kunnen overslaan? Beide is mogelijk. Je hebt hard gestudeerd en je bent toe aan een pauze? Geen enkel probleem. Het lesprogramma onthoudt automatisch waar je gebleven bent.

Prevaris heeft meer dan 10 jaar ervaring met het bouwen van e-learn producten. Doordat Prevaris zelf de e-learns bouwt, wordt snel ingespeeld op nieuwe exameneisen en nieuwe wet- en regelgeving. De e-learns hebben een logische opbouw, zijn interactief, afwisselend, uitdagend en leuk om te doen.

Hieronder vind je de e-learn producten van Prevaris, waaronder opleidingen en oefenvragen. Klik je op een e-learn product, dan zie je per product een toelichting. Bij sommige producten is vervolgens een uitgebreide toelichting te vinden in een brochure. Om deze brochure te downloaden hoef je geen persoonlijke gegevens in te vullen. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons dan graag weten, zie contact.